fbpx

Ce inseamna SEO?

Ce inseamna SEO?

SEO sau Search Engine Optimization inseamna optimizare pentru motoarele de cautare si este metoda prin care un website poate obtine rezultate mai bune in cautari.

De ce avem nevoie de SEO?

Foarte multe persoane atunci cand cauta un cuvant cheie sau expresie cu ajutorul unui motor de cautare, nu trec niciodata de primele pagini de rezultate. Iata de ce daca detii un website si vrei sa ai rezultate bune este decisiv ca acesta sa fie in topul cautarilor. Vizitatorii sau cumparatorii nu vor ajunge singuri pe website, daca nu este optimizat este invizibil.

Optimizarea seo are la baza promovarea de cuvinte cheie. Acestea pot face legatura dintre cautarea unui utilizator si website-ul ce il detineti. Cuvintele cheie trebuie sa fie relevante pentru activitatea promovata.

Exemplu de cautare in Google

rezultate cautari seo

Optimizarea SEO cuprinde mai multe tehnici si strategii care difera de la un website la altul. Orice optimizare se face in doua etape, optimizare On-Page si Off-Page; urmariti linkurile pentru descrierea pe larg la fiecare.

Daca ati apelat deja la SEO si ati obtinut rezultate bune, nu va opriti, continuati sa fiti activi pe website si in retele sociale, investiti in continuare. Stagnarea reprezinta invitarea concurentei sa va ia locul.

In incheiere, sfatul nostru este sa fiti atenti cu cine lucrati si la falsele promisiuni care va promit rezultate bune intr-un timp foarte scurt. Asa ceva nu este posibil fara a afecta website-ul in timp.

Daca esti in cautare de servicii SEO pentru website-ul tau, viziteaza pagina noastra despre optimizare seo sau contacteaza-ne prin email / tel 0747 394 863.


ediweb

Servicii web profesionale, optimizare SEO realizare website, web design, administrare, mentenanta si social media. Rezultate reale si de durata.
Distribuie

Leave comments

Your email is safe with us.