fbpx

De ce sa alegi WordPress pentru website-ul tau?

De ce sa alegi WordPress pentru website-ul tau?

Daca ai nevoie un website, indiferent de natura lui trebuie sa stii ca ai mai multe metode de a realiza si lansa online proiectul tau. Poti folosi una din platformele CMS (Content Management System) cum ar fi WordPress, Joomla sau poti folosi o platforma precum Wix sau Weebly care iti pune la dispozitie page builder usor de folosit.

Pe Wix sau Weebly esti limitat ca setari si optiuni, pentru a obtine rezultatele dorite in mediul online trebuie sa ai acces total la fisiere, trebuie sa fii independent, iar pentru asta ai nevoie de un nume de domeniu si un pachet de gazduire web. Ca si platforma CMS recomandam cu tarie wordpress, un software open-source gratuit.

De ce sa alegi WordPress

In primul rand pentru ca este gratuit si simplu de folosit. Este un CMS sigur si stabil, iar prin facilitatile pe care le ofera, il poti folosi atat pentru a realiza un site sau un blog personal cat si pentru magazine online sau site-uri mari complexe. Milioanele de site-uri din intreaga lume folosesc platforma WordPress, aici vorbim de site-uri mari cunoscute.

Iti poti alege singur designul, ai la discretie mii de teme gratuite sau cu plata, ce pot fi instalate cu un singur click. Gasesti plugin-uri pentru orice nevoie, la fel si aici sunt foarte multe atat gratuite cate si versiuni pro cu plata.

Avantaje

Costul de realizare si intretinere al unui site ce are in spate wordpress este mult mai mic, in plus il poti gestiona singur, nu ai nevoie de cunostinte de programare pentru asta. In caz ca ai probleme aminteste-ti ca exista comunitatea wordpress care este foarte activa si unde poti cere oricand ajutor.

Este o platforma prietenoasa cu motoarele de cautare, asta inseamna ca nu va mai trebui sa iti faci griji privind SEO, sunt module care iti usureaza munca, trebuie doar sa urmaresti recomandarile ce ti se ofera.

WordPress este rapid si simplu de folosit, este optimizat pentru mobil. Ai control complet asupra site-ului tau, poti adauga singur continut atunci cand doresti si dupa bunul plac.

Iti poti crea propriul site de prezentare mai rapid decat ti-ai imagina. Daca ai nevoie de un site ecommerce, un magazin online wordpress ar trebui sa fie alegerea ta. Nu este nevoie sa cheltuii mii de euro ca sa ai un site performant din toate punctele de vedere.


ediweb

Servicii web profesionale, optimizare SEO realizare website, web design, administrare, mentenanta si social media. Rezultate reale si de durata.
Distribuie