Despre noi

prezenta online a site-ului dumneavoastra

Consultanta strategie Web

Un proiect online de succes are nevoie de o analiza preliminara, o strategie. Prin experienta dobandita si cu ajutorul tehnicilor de marketing folosite crestem vizibilitatea website-ului si atragem vizite de la persoane ce sunt direct interesate de activitatea sau produsele tale.

Servicii complete

Atunci cand preluam o comanda pentru de a realiza un website ne ocupam de tot: sugestie nume domeniu si inregistrare, alegerea unui pachet de gazduire potrivit, realizarea website-ului dupa metodele noastre si cerintele clientului, implementare functii.

Agentie Specializata SEO

Suntem o echipa tanara de profesionisti ce ofera servicii de calitate cu costuri reduse avand rezultate pe termen lung si fara riscuri penru client. Excelam in onestitate si creativitate.

Suntem diferiti pentru ca:

  • oferim suport gratuit, comunicam usor cu clientii;
  • oferim promptitudine in rezolvarea problemelor;
  • intelegem si ne implicam in fiecare proiect in parte;

Increderea este un subiect fragil in ziua de astazi si mai ales cand vorbim de colaborarile online. Clientii care colaborat cu firme dubioase si nu au obtinut rezultatele dorite au toate motivele sa nu mai creada in tot ce vad pe internet. Unii dintre ei cand ne-au contactat am ramas surprinsi sa observam ca website-urile lor devenisera invizibile in cautari, erau penalizate.

Din pacate sunt multe firme care ofera servicii SEO si promit pozitii Google de top in doar cateva saptamani, dar uita sa mentioneze sau nu sunt constienti de riscurile si penalizarile la care website-ul clientului este expus. In SEO lucrand dupa reteta „naturala” si tinand cont de cerintele actuale nu exista termeni atat de scurti. 0rice tehnica de a forta pozitia unui website incalca regulile motoarelor de cautare si este prea riscanta.

Oferta personalizata

Pentru o oferta personalizata de pret sau alte informatii nu ezitati sa ne contactati la tel 0747 394 863 sau completand formularul contact de pe site.