fbpx
Job content writer

Te pricepi la scris articole?

Daca esti o persoana creativa, responsabila, scrii corect gramatical si te pricepi sa scrii articole de continut unice, interesante, texte coerente, inteligibile si esti in cautare de noi colaborari, poti aplica acum pentru un job. Toate cererile primite sunt preluate si adaugate in baza noastra de date.

Primim multe cereri din partea clientilor care doresc articole, continut pentru website, descrieri pentru produse, advertoriale, comunicate de presa. Toate pachetele noastre de optimizare SEO sau content writing includ serviciile editorilor.

Cum functioneaza sistemul nostru?

Atunci cand primim o cerere de articole sau cand avem nevoie de continut pentru pachetele noastre SEO si content writing, trimitem oferta de job la toti editorii cu care colaboram si in functie de disponibilitatea fiecaruia, raspunsurile si ofertele de pret primite vom alege un editor.

Cererea de articole poate fi din orice domeniu. Continutul trebuie sa fie unic, daca este necesar documentat, relevant pentru afacerea sau activitatea pentru care este scris, coerent si inteligibil. Daca este nevoie optimizat SEO folosind cuvinte cheie.

In ultimii doi ani datorita cererii am dezvoltat mult acest sistem rapid de colaborare si convenabil pentru amandoua partile. Prin aceasta colaborare, datorita pozitiei noastre fata de clienti ne asteptam ca editorii sa raspunda in timp util ofertelor noastre, indiferent daca raspunsul este pozitiv sau negativ.

Asteptam cu entuziasm sa te cunoastem si sa colaboram impreuna !

Sunt Writer

  Incarca Model articol fisier .txt
  Informare GDPR - În scopul procesări mesajelor, cererilor și a onorarii acestora, SC SEO WEB MARKETING SRL colectează datele personale ale clienților, respectiv numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de email, în conformitate cu prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului European din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.


  Pentru mai multe informații accesați paginile termeni și condiții, politica de utilizare cookie-uri și politica de confidențialitate.

  Proprietar de website?

  Si nevoie de redactare continut de calitate pentru website-ul tau? Noi te putem ajuta!

  Cere o oferta de pret

  Distribuie