fbpx

Ne mai promovăm afacerea pe timpul pandemiei?

Ne mai promovăm afacerea pe timpul pandemiei?

promovare

Cu siguranță da! În lunile februarie – martie 2020 a existat o creștere semnificativă a căutărilor online, oamenii se adaptează situației și fac totul online, ceea ce fac acum de nevoie în viitor va deveni cu siguranță obișnuință.

În plus sunt foarte multe afaceri care în această perioadă se vor reprofila și își vor muta afacerea în mediul online, deci concurența ta va fi mai mare și va veni puternic din spate.

Ai închis complet activitatea în această perioadă și ai decis să întrerupi orice promovare? Foarte rău! Clienții tăi sunt încă online, nu poți să dispari din viața lor și să reapari brusc peste câteva luni ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Rămâi activ și păstrează legătură cu ei, astfel riști să-i pierzi!

În această perioadă dificilă îți oferim prețuri speciale la serviciile de realizare site, optimizare SEO, advertoriale, content writing, gestionare conturi social media, realizare logo personalizat, realizare materiale foto video pentru prezentare locație și servicii.

Hai să ne cunoaștem și să discutăm mai multe despre proiectul tău https://ediweb.ro/contact/


ediweb

Servicii web profesionale, optimizare SEO realizare website, web design, administrare, mentenanta si social media. Rezultate reale si de durata.
Distribuie

Leave comments

Your email is safe with us.