fbpx

Nu renunța la seo chiar dacă pandemia s-a terminat!

Nu renunța la seo chiar dacă pandemia s-a terminat!

Nu renunța la seo chiar dacă pandemia s-a terminat!

Pandemia de coronavirus s-a stins momenta, dar amenințarea pe care Sars-Cov-2 o reprezintă pentru omenire face ca să se schimbe spectaculos multe dintre comportamentele umane.

Spre deosebire de alte perioade din istoria planetei în care oamenii nu au avut alternative viabile, acum chiar dacă există o perioadă de incertitudine, de instabilitate puternică, iar multe firme simt cum li se zguduie serios afacerile deoarece sunt ținute departe de beneficiarii produselor și serviciilor pe care le oferă, nu este totul pierdut. Ba din contră, putem spune.

Poziționarea pe Google bună, unul din secretele succesului în afacerile online

Soluția pentru ca multe business-uri să nu falimenteze este la un click distanță și se referă la marketingul digital care, trebuie să recunoaștem, nu este posibil fără o optimizare seo de calitate.

Dintr-un anumit punct de vedere, aceste luni în care am experimentat izolarea socială sau măcar distanțarea fizică de semenii noștri au făcut ca să descoperim cât de sigur și plăcut, cât de confortabil este să comanzi online, ba chiar și să soliciți consultanță pe diverse teme pe Zoom, Skype sau chiar pe Facebook.

Online-ul este șansa antreprenorilor mai puțin cunoscuți de a sparge zidul care îi despărțea până la începutul lui 2020 de concurența directă.

Acum, dacă scapi de inhibiții și conștientizezi cât de ofertant este internetul pentru firmele mici aflat la început de drum, s-ar putea ca să dai lovitura și să realizezi în două-trei luni cât poate nu ai fi putut face în câțiva ani în spațiul offline sau chiar în mediul virtual anterior lunii martie 2019.

Nu renunța la seo chiar dacă pandemia s-a terminat!

Un seo de calitate te diferențiază de concurență

În prezent este un zgomot asurzitor în online. Perioada în care am fost obligați ca să stăm în casă a fost una în care lumea a descoperit că internetul este mai mult decât un instrument prin care te poți conecta pe Facebook cu rudele și prietenii sau poți trimite poze cu pisici și inimioare.

El este o mare oportunitate pentru oamenii de afaceri care pot să își facă simțită prezența rapid, să se poziționeze strategic, pentru a fi gata să își înfrunte concurenții într-o lume ce va fi total transformată după încheierea crizei Sars-Cov-2.

Acest lucru necesită însă multă inteligență, deoarece tot ceea ce un antreprenor va face în această perioadă va afecta dramatic soarta business-ului pe care îl are atunci când lucrurile vor reintra în normal.

Vrei sa ai mai mult trafic organic?

Cere acum o pferta de pret pentru optimizare SEO sau comanda o campanie de Advertoriale SEO.

 

 


ediweb

Servicii web profesionale, optimizare SEO realizare website, web design, administrare, mentenanta si social media. Rezultate reale si de durata.

Leave comments

Your email is safe with us.