X

Optimizare pentru motoare de cautare SEO

Optimizare pentru motoare de cautare

Ce este SEO?

Search Engine Optimization sau SEO pe scurt, inseamna optimizarea pentru motoarele de cautare si este tehnica prin care un website isi imbunatateste rezultatele in Serps – Search Engine Results Page, tradus in cautarile ce au la baza cuvinte cheie.

Un website optimizat devine mai vizibil in motoarele de cautare si castiga trafic de la persoane ce sunt direct interesate de activitatea sau produsele prezentate pe website. Aceasta tehnica are nevoie de timp pentru a da rezultatele dorite, deci este o investitie pe termen lung, cu rezultate de lunga durata.

De ce SEO?

Peste 80% din persoanele care cauta un anumit lucru cu ajutorul motorului de cautare nu trec niciodata de primele 2-3 pagini de rezultate. Acum intelegeti de ce este important ca un website sa fie prezent in primele cautari?

Sansele sa ajungeti in primele cautari fara optimizare este zero. Toti cei care si-au optimizat website-urile au devenit mai cunoscuti, si-au dezvoltat brand-ul si cifra lor de afaceri a crescut, toate astea in urma vizitatorilor de pe website care ulterior au devenit clienti. Pe scurt, daca detii un website nu inseamna ca trebuie sa ai deja rezultate bune in cautari sau o buna prezenta online, pentru asta este nevoie de investitie, timp si de o buna optimizare atat seo on page cat si seo off page.

Ce facem mai exact?
Prin metoda noastra de lucru ne asiguram ca website-ul clientului devine accesibil si mai vizibil pentru motoarele de cautare, imbunatatim astfel rezultatele din cautari folosind anumite cuvinte cheie sau expresii stabilite de comun acord cu clientul.

Pentru a obtine rezultatele dorite apelam la cele mai bune strategii de internet marketing, optimizare continut, optimizare imagini, reparare cod sursa, social media, reputation management, link building si alte instrumente.

In functie de buget si de rezultatele dorite se pot alege urmatoarele variante de internet marketing:

  • Daca sunteti in cautare de rezultate imediate, puteti incepe o campanie SEM ( Search Engine Marketing ) cum ar fi Google Adwords.
  • Daca doriti rezultate durabile si stabile, alegeti optimizare SEO ( Search Engine Optimization ) pentru motoarele de cautare.
  • Daca doriti sa dati mai multa vizilitate brand-ului incepeti promovarea acestuia prin SMM ( Social Media Marketing) pe retelele sociale.

Local SEO

Hai sa dam startul afacerii tale!

Este timpul sa primesti mai multi vizitatori din Google. Avand cunostintele si experienta necesara, suntem capabili sa proiectam/implementam o strategie personalizata de marketing online care sa atraga mai mult trafic organic si pozitii mai bune in cautari.

Contacteaza-ne acum pentru detalii sau pentru a obtine o oferta de pret Contact