fbpx

Optimizare SEO

Ce este SEO?

Search Engine Optimization sau SEO pe scurt, este pregătirea prin care site-ul tău trebuie să treacă pentru a deveni vizibil în căutări și pentru a obține rezultate mai bune în motoarele de căutare pentru anumite cuvinte sau expresii cheie. Vei obține trafic organic, vizite de la persoane direct interesate de serviciile sau produsele tale.

De ce ai nevoie de optimizare SEO?

Răspunsul este simplu, pentru că vrei ca și site-ul tău să fie vizibil în căutări. Este o realitate, nimeni nu trece de primele 2 pagini Google atunci când caută ceva, de aceea și site-ul tău trebuie să fie prezent în primele rezultate ale căutărilor. Noi te putem ajuta să-ți îmbunătățești poziția în căutări fără costuri per click.

seo

Optimizare SEO

Campanii personalize așa cum ai nevoie

Audit gratuit

Pentru a face o treabă bună vom începe cu un audit complet și gratuit al site-ului tău pentru a observa nivelul de optimizare seo on page, seo off page și profilul de backlink-uri. Astfel vom putea porni la treabă pentru îmbunătățirea rezultatelor în căutări.

Optimizare SEO On Page

Optimizarea SEO OnPage este primul pas prin care site-ul tău va trece pentru a deveni vizibil în căutări. Vom aduce modificările necesare la nivel conținut, metadate, arhitectura internă a linkurilor, imagini, design și timp de încărcare.

Analiza concurenței

Analiza competiției este o etapă esențială a unei campanii de optimizare a unui website pentru motoarele de căutare. Îți vom analiza concurența pentru a obține informații utile în stabilirea priorităților și în setarea campaniei SEO.

Planul de acțiune

După ce am obținut destule informații atât despre tine cât și despre concurența ta, vom trece la fixarea obiectivelor și a planului de acțiune care va atrage mai mult trafic organic pe termen lung.

Conținut de calitate

Conținutul site-ului tău este important în optimizarea SEO. Ne vom asigura că deții conținut de calitate, iar dacă este nevoie colegii noștri de la copywriting îți vor oferi conținut original și relevant pentru cititori.

Optimizare SEO Off Page

În etapa de optimizare SEO OffPage ne vom ocupa de un factor foarte important ce influențează rezultatele motoarelor de căutare și anume backlink-urile. Vom aduce numai linkuri de calitate către site-ul tău.

Servicii SEO

Este timpul să atragi mai mulți vizitatori

Ești la început cu afacerea ta și vrei să crești? Sau ai deja o afacere, însă treaba nu merge așa cum te-ai așteptat? Nici o problemă, pachetele noastre SEO te vor ajuta să crești în căutările Google și implicit să atragi mai mulți clienți.

Hai să discutăm despre proiectul tău!

     

    Informare GDPR – În scopul procesări mesajelor, cererilor și a onorarii acestora, SC SEO WEB MARKETING SRL colectează datele personale ale clienților, respectiv numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de email, în conformitate cu prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului European din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

    Pentru mai multe informații accesați paginile termeni și condiții, politica de utilizare cookie-uri și politica de confidențialitate.

    Distribuie