Stiai ca zilnic pierzi clienti pentru ca website-ul tau nu se afla in topul cautarilor?

search engine

Daca ai aceasta problema atunci ai nevoie de noi, ai nevoie de optimizare SEO!

seo local

Optimizare pentru motoare de cautare

Ce este SEO?

Search Engine Optimization sau SEO inseamna pe scurt pregatirea/optimizarea unui website pentru motoarele de cautare si este tehnica prin acesta isi imbunatateste rezultatele natural in Serps – Search Engine Results Page, in cautarile care au la baza cuvinte cheie.

Un website optimizat devine vizibil in motoarele de cautare si castiga trafic de la vizitatorii care sunt direct interesati de activitatea, serviciile sau produsele prezentate pe website. Aceasta tehnica pusa in aplicare printr-o campanie SEO are nevoie de timp pentru a da rezultatele dorite, este o investitie pe termen lung insa cu rezultate de lunga durata.

De ce ai nevoie de optimizare SEO?

Peste 80% din persoanele care cauta un anumit lucru cu ajutorul motorului de cautare nu trec niciodata de primele 2-3 pagini de rezultate. Acum intelegeti de ce este important ca un website sa fie prezent in primele cautari?

Sansele sa ajungeti in primele cautari pe baza unor cuvinte cheie fara optimizare SEO este zero. Cei care si-au optimizat website-urile au devenit mai cunoscuti, si-au dezvoltat brand-ul si cifra lor de afaceri a crescut, toate astea in urma vizitatorilor de pe website care ulterior au devenit clienti. Mai mult de atat, In momentul in care campania SEO isi va atinge scopul si website-ul va fi in topul cautarilor cu cuvintele cheie prestabilite investiile vor fi mai mici fata de o campanie Adwords cu PPC – Pay Per Click sau alt tip de promovare.

Pe scurt, daca detii un website nu inseamna ca trebuie sa ai deja rezultate bune in cautari sau o buna prezenta online, pentru asta este nevoie de investitie, timp si de o buna optimizare atat seo on page cat si seo off page.

Ce facem mai exact pentru tine?

Prin metoda noastra de lucru ne asiguram ca website-ul devine accesibil si mai vizibil pentru motoarele de cautare, imbunatatim astfel rezultatele din cautari folosind anumite cuvinte cheie sau expresii relevante si stabilite de comun acord cu clientul.

Pentru a obtine rezultatele dorite apelam la cele mai bune strategii de internet marketing, optimizare continut, optimizare imagini, reparare cod sursa, social media, reputation management, link building de calitate si alte instrumente.

In functie de buget si de rezultatele dorite se pot alege urmatoarele variante de internet marketing:

  • Daca sunteti in cautare de rezultate imediate, puteti incepe o campanie SEM ( Search Engine Marketing ) cum ar fi Google Adwords.
  • Daca doriti rezultate durabile si stabile, alegeti optimizare SEO ( Search Engine Optimization ) pentru motoarele de cautare.
  • Daca doriti sa dati mai multa vizilitate brand-ului incepeti promovarea acestuia prin SMM ( Social Media Marketing) pe retelele sociale.
Local SEO

Este timpul sa primesti mai multi vizitatori din Google.

Avand cunostintele si experienta necesara, suntem capabili sa proiectam/implementam o strategie personalizata de marketing online care sa atraga mai mult trafic organic si pozitii mai bune in cautari.

Hai sa dam startul afacerii tale!

Contacteaza-ne acum pentru detalii sau pentru a obtine o oferta de pret.