fbpx

Optimizare SEO

SEO-Search-Engine-Optimisation

Search Engine Optimization sau SEO inseamna pe scurt pregatirea prin care site-ul tau va trece pentru a obtine rezultate mai bune in mod natural in Serps – Search Engine Results Page, in cautarile care au la baza cuvinte cheie. Iti oferim campanie de optimizare SEO dedicata si personalizata prin care site-ul tau va deveni vizibil in motoarele de cautare si va castiga trafic targetat de la vizitatorii care sunt direct interesati de activitatea, serviciile sau produsele tale.

De ce ai nevoie de optimizare SEO?

Pentru ca majoritatea persoanelor care fac cautari cu ajutorul motorului de cautare nu trec niciodata de primele 2-3 pagini de rezultate.  Este important ca si site-ul tau sa fie prezent in primele cautari!

Clientii care au apelat la serviciile noastre de optimizare SEO au devenit mai cunoscuti, si-au dezvoltat brand-ul si cifra lor de afaceri a crescut, toate astea in urma vizitatorilor de pe website care ulterior au devenit clienti. Mai mult de atat, fara costuri per click spre deosebire de o campanie Google Ads.

Promovare SEO pas cu pas

Servicii SEO personalizate si dedicate necesitatilor tale

Audit gratuit

Pentru a-ti oferi o campanie SEO eficienta vom face un audit SEO complet site-ului tau pentru a observa la ce nivel de optimizare seo on page cat si seo off page este si daca este indexat corect. Vom putea astfel porni o campanie pentru imbunatatirea rezultatelor SEO.

Optimizare SEO On Page

Procesul de optimizare SEO OnPage este extrem de important, este prima etapa prin care site-ul tau va trece pentru a deveni vizibil in cautari. Vom analiza si aduce modificari la nivel continut, metadate, etichete HTML relevante, imagini, design si timp de incarcare.

Optimizare SEO Off Page

In etapa de optimizare SEO OffPage toate actiunile se desfasoara in afara site-ului tau si au ca scop dezvoltarea profilui de backlink-uri de calitate si naturale. Vei primi raport lunar pentru a fi mereu informat privind stadiul la care este campania.

Analiza site si concurenta

Iti vom analiza profilul actual de link-uri si vom analiza concurenta pe care o ai in functie de domeniul de activitate si cuvintele cheie propuse pentru promovare, astfel vom putea astfel obtine informatii utile in stabilirea prioritatilor si in setarea campaniei SEO.

Analiza si implementare strategie

Pornind de la informatiile auditului SEO, iti vom prezenta eventualele probleme si iti vom oferi solutii optime pentru a le remedia. In aceasta etapa vom rezolva toate problemele si vom pune la punct detaliile din campania SEO.

Continut de calitate

Continutul din paginile site-ului este foarte important in procesul de optimizare SEO. Ne vom asigura ca detii continut de calitate, unic si util pentru vizitator. Colegii nostri de la copywriting iti pot oferi continut optimizat, articole de blog su descrieri de produse.

Local SEO

Mai multa autoritate si vizibilitate

Este timpul sa primesti mai multi vizitatori din Google

Pentru ca tu sa obtii rezultate mai bune in cautarii, in campania de optimizare SEO Off Page iti vom crea un profil de backlink-uri de calitate, provenite din diverse surse cu autoritate ridicata. Pentru ca stim cat de important este ca aceasta campanie sa fie sigura, fiecare advertorial va fi integrat natural in conceptul fiecarei publicatii. Linkurile dofollow obtinute vor fi ca un vot pozitiv oferit site-ului tau.

SEO Basic – Concurenta scazuta
SEO Professional – Concurenta medie
SEO Business – Concurenta ridicata
Audit SEO – Analiza concurenta
DA
DA
DA
Keywords research
DA
DA
DA
SEO On Page
DA
DA
DA
Link Building
DA
DA
DA
SEO Local
NU
NU
DA
Cuvinte cheie principale
2
5
7
Cuvinte cheie Long Tail
4
10
15
Postari blog
4
8
12
Postari social media
NU
4
12
Material publicitar
NU
NU
DA
Google/Facebook ADS
NU
DA
DA
Google Analytics
DA
DA
DA
Rapoarte de Activitate
DA
DA
DA
Timpi realizare
12 luni
12 luni
12 luni
Investitie
De la 999 RON
De la 1999 RON
De la 3999 RON

info Preturile pot varia in functie de site-ul tau, concurenti, durata campaniei.
info Pentru a incepe optimizarea SEO este necesar ca site-ul tau sa fie gazduit pe un server performant si sa detina certificat SSL.

Stiai ca zilnic pierzi clienti pentru ca website-ul tau nu se afla in topul cautarilor?

Daca ai aceasta problema atunci ai nevoie de noi, ai nevoie de optimizare SEO!Sunt de acord cu prelucrarea datelor de catre ediweb.ro in conformitate cu Regulamentul UE 679/2016. Pentru mai multe informatii accesati pagina termeni si conditii si politica de confidentialitate.

Distribuie