fbpx

Protejeaza-ti afacerea prin protectie web profesionala

Protejeaza-ti afacerea prin protectie web profesionala

potejeaza-ti afacerea online

Site-urile web sunt zilnic supuse unor atacuri ce au ca scop furtul de informatii si crearea de daune. A avea un website bine dezvoltat si sa fii prezent in topul cautarilor nu este suficient pentru ca afacerea ta sa fie in siguranta. Trebuie sa te protejezi de pericolele online, tocmai pentru ca site-urile dezvoltate si care au o buna prezenta online sunt foarte des supuse atacurilor. Orice detinator de website trebuie sa ia in serios acest aspect si sa verifice constant daca apar probleme de securitate.

Daca nu esti protejat in mod adecvat site-ul va deveni rapid vulnerabil la atacuri, precum Malware Attack, Phishing, Blackhat SEO Spam Injections, Infected Database / SQL Injections si altele.

Este mai usor sa previi decat sa remediezi

Cu siguranta ca este mai usor sa previi toate aceste probleme decat sa le remediezi. De cele mai multe ori fara o monitorizare si protectie web proprietarii de site-uri nici macar nu stiu ca au fost afectati, afla in timp deorece performantele site-ului scad sau cand au fost anuntati de google ca sunt probleme de securitate si risca sa fie penalizati. Atunci cand site-ul a fost compromis si remedierea problemelor va fi mult mai costisitoare, atat ca timp cat si costuri.

Indiferent daca esti blogger si te ocupi de site-ul tau din pura pasiune sau o companie, trebuie sa iei toate masurile de securitate pentru a evita ca site-ul tau sa fie afectat. Asa cum spuneam remedierea poate fi destul de dificila mai ales in cazurile in care site-ul a fost afectat negativ SEO.

website-security

Nu folosi teme sau plugin nulled

Sunt foarte multe cazuri in care proprietarii de site-uri wordpress sau alte platforme deschid singuri usa acestor riscuri si creeaza vulnerabilitati in platforma folosind pluginuri sau teme nulled la care le-a fost modificat codul.

Ce trebuie sa faci pentru o buna protectie web

In primul rand sa previi, foloseste un serviciu de monitorizare web de tip Sucuri INC pentru a afla in timp real cand apar probleme la site-ul tau.

Pentru 9 RON/luna/site poti avea o monitorizare web in timp real pentru:

Malware Attack
Blackhat SEO Spam Injections
Infected Database / SQL Injections
DNS Record Changes
SSL Certificate Changes
Uptime or Downtime
Mobile Malware Infections
Phishing Lures
Hijacked Websites
Search Engine Blacklisting (Google, Bing, Yahoo, Ask, etc)

Foarte util ca monitorizarea sa fie in timp real, doar asa se poate interveni promt in remedierea problemelor fara ca utilizatorii sa fie afectati si performantele site-ului sa fie afectate.

Pachetul de protectie web profesionala costa 59 RON/luna/site si cuprinde:

Website Application Firewall (WAF)
Intrusion Prevention System (IPS)
Performance Optimization (CDN)
Layer 7 DDoS Protection
Advanced DDoS Mitigation (3,4,7)
SSL Certificate Support
SSL & PCI Compliance via Firewall
Continuous Malware & Hack Scanning
Brand Reputation & Blacklist Monitoring
Malware Removal & Hack Repair pentru cei deja afectati.

Am recomandat pe cei de la Sucuri INC pentru ca ei sunt cei mai buni la nivel mondial in securitate web. La noi cele mai ieftine pachete de monitorizare si protectie web profesionala le-am gasit la cei de la gazduireenterprise.ro care sunt in parteneriat cu Sucuri INC.


ediweb

Servicii web profesionale, optimizare SEO realizare website, web design, administrare, mentenanta si social media. Rezultate reale si de durata.
Distribuie

Leave comments

Your email is safe with us.