fbpx

Realizare site web

Creare site & web design

Soluții ideale pentru orice tip de afacere

Cu peste 10 ani experiență în digital marketing și sute de clienți mulțumiți, putem spune că echipa noastră are toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru a realiza un website adaptat oricărui tip de afacere și care poate acoperii cele mai exigențe cerințe.

Dacă vrei să ai o afacere de succes este obligatoriu să fii prezent și în mediul online, în rezultatele motoarelor de căutare și social media. Un website este mai mult decât un instrument de marketing prin care îți poți promova serviciile sau produsele, el este cartea de vizită care te reprezintă în mediul online. Este primul loc în care vizitatorii și viitorii clienți îți analizează activitatea și serviciile oferite, asigura-te că ai o bună prezența online cu ajutorul unui website adecvat.

Web-Design

REALIZARE SITE

Optimizat pentru motoarele de căutare

Ușor de administrat

Fiecare site beneficiază de un content management systems CMS (WordPress) puternic și sigur, dar și flexibil pentru a va permite să va gestionați mai ușor paginile, imaginile și informațiilor afișate în site-ul tău.

Design Responsive

În realizarea site-ului vom folosi tehnici noi de webdesign pentru a ne asigura că site-ul va arată și va funcționa foarte bine indiferent de rezoluție atât de pe pc, laptop, tabletă sau alte dispozitive mobile.

SEO On Page Inclus

Vom folosi un cod sursă curat și optimizat care ajuta la o indexarea rapidă în Google. Toate paginile site-ului vor fi deja optimizate SEO On Page, proces fără de care promovarea ulterioară nu ar da rezultate.

SERVICII COMPLETE

Vei primi un site complet, la cheie!

Social Media

Dacă deții conturi sociale Facebook, Twitter, Pinterest sau Linkedin dedicate companiei tale, noi le vom asocia cu site-ul tău. Dacă nu deții, te ajuta să le creezi și cu servicii de social marketing.

Logo Personalizat

Un logo bine realizat ajută la identificarea mai ușoară a companiei și nișei din care face parte. Dacă brand-ul tău are nevoie de un logo personalizat, unic și care te reprezinte, experții noștri în grafică te pot ajuta.

Galerie Foto

Adăugăm galerie foto pentru a adaugă imagini în site. Nu întodeauna dacă ai un produs bun vei avea și rezultate pe măsură. În marketing este important să folosești imagini care să îndemne la acțiune.

Încărcare rapidă

Viteza de încărcare a site-ului tău este un element foarte important atât pentru SEO cât și pentru experiența pe care vizitatorul o va avea pe site-ul tău. Vom optimiza viteza de încărcare a site-ului tău.

Formular de contact

Este foarte important că vizitatorii să te poată contacta ușor. Vom realiza o pagină de contact prietenoasă care va include harta cu locația ta, linkuri către canalele social media și alte detalii.

Google Business

Dacă vrei că afacerea ta să apară pe Google Maps vom solicită listarea pe harta în orașul tău de activitate. De asemenea la cerere vom publică periodic noutăți pe profilul Google Business al companiei tale.

realizare site timisoara

Alte funcționalități și servicii

Blog integrat
În site-ul tău vom integra un blog modern pentru a putea publică articole, știri.

Resurse nelimitate
Panoul CMS îți oferă posibilitatea de a adauga, edita sau șterge conținutul foarte ușor.

Adrese de email
Vei avea un numar nelimitat de adrese de mail personalizate de forma nume@firma.ro.

Consultanță
Îți vom oferi consultanță gratuită pentru că să îți poți promova site-ul cât mai eficient.

Garanție și mentenanță
Toate proiectele noastre beneficiază de garanție și mentenanță de până la un de zile.

Suport și asistență
Asigurăm update regulat la CMS sau module și intervenții rapide în cazul unor probleme tehnice.

Site Basic
Site Professional
Site Business
Magazin online
DA
DA
DA
DA
Pagini
1-5
1-5
1-10
1-10
Galerie foto
DA
DA
DA
DA
Slideshow
DA
DA
DA
DA
Imagini
Client/licență gratuită
Client/licență gratuită
Client/licență gratuită
Client/licență gratuită
Call To Action
NU
DA
DA
DA
Blog integrat
NU
DA
DA + Articole
DA + Articole
Formulare de contact
1
1
1-5
1-5
Adrese de email
1
1-5
1-10
1-10
SEO On Page
NU
DA
DA
DA
Google Analytics
NU
DA
DA
DA
Facebook Pixel
NU
NU
DA
DA
Indexare sitemap.xml
NU
DA
DA
DA
Google Maps
NU
NU
DA
DA
Conturi sociale
NU
NU
DA
DA
Legături Social Media
DA
DA
DA
DA
SEO Off Page
NU
NU
ADVERTORIALE 1000 RON
ADVERTORIALE 1000 RON
Logo personalizat
NU
NU
DA
DA
Domeniu + Găzduire
NU
NU
DA
DA
Certificare SSL
DA
DA
DA
DA
Unelte de securizare
DA
DA
DA
DA
Implementare GDPR
NU
NU
DA
DA
Investiție

info La cerere putem prelucra fotografii și realiza filmări de prezentare, fotografii de produs sau fotografii de arhitectură.
info Atunci când site-ul este vechi, nu mai funcționează corect și doriți un design nou, puteți opta pentru redesign și reorganizare site.

Realizăm site-ul conform recomandărilor actuale dar ținând cont de cerințelor tale. Îți vom oferi un site ușor de administrat, design 100% responsive pentru a fi compatibil pe toate dispozitivele mobile, încărcare rapidă, blog integrat pentru a publică noutăți, galerie foto și optimizat pentru motoarele de căutare. Acestea sunt doar câteva din facilitățile pe care site-ul tău le va avea implementate.

Comandă acum
Distribuie