Creare website cu design responsive

Daca vrei sa ai o afacere de succes este obligatoriu sa fii prezent in mediul online si social media. Un website mai mult decat un instrument de marketing prin care iti poti promova serviciile sau produsele, el este cartea de vizita care te reprezinta in mediul online. Un website este primul loc in care vizitatorii si viitorii clienti iti analizeaza activitatea si serviciile oferite. Asigura-te ca ai o buna prezenta online cu un website adecvat.

realizare websiteNe intampinam clientii cu solutiile reale pentru orice tip de activitate/afacere si ne adaptam usor fiecarei cereri in parte.

Realizare website pentru orice domeniu de afacere

Folosim in realizarea website-urilor cele mai noi tehnologii, design unic si responsive, adaptat pentru mobil.

Panou de administrare

Implementam designului dorit de client un panou de administrare (CMS) wordpress, in limba Romana, prietenos si usor de folosit. Acesta fiind probabil cel mai popular CMS la ora actuala, complex si in continua dezvoltare.

Administrarea intregului website se face in cativa pasi simpli, chiar si de pe mobil. Clientii care aleg serviciul de mentenanta si administrare oferit de noi au parte de asistenta web gratuita pentru a se familiariza cu noul panou de administrare si tot ce tine de website-ul lor.

Optimizare SEO on page inclusa!

Am ales sa oferim clientilor site-uri la cheie in adevaratul sens al cuvantului. Toate paginile sunt deja optimizate SEO on page, proces fara de care promovarea ulteriora nu ar da rezultate. Astfel clientul castiga timp deoarece paginile sale sunt trimise deja catre indexare intr-un format corect si economiseste intre 50 si 100 de euro.

Oferta creare website

Contacteaza-ne acum si cu siguranta impreuna vom gasi cea mai buna solutie