fbpx

Creare website

Creare site & web design

Iti oferim un site care va imbina tehnologia cu nevoile tale

Daca vrei sa ai o afacere de succes este obligatoriu sa fii prezent si in mediul online, in rezultatele motoarelor de cautare si social media. Un website mai mult decat un instrument de marketing prin care iti poti promova serviciile sau produsele, el este cartea de vizita care te reprezinta in mediul online. Este primul loc in care vizitatorii si viitorii clienti iti analizeaza activitatea si serviciile oferite, asigura-te ca ai o buna prezenta online cu ajutorul unui website adecvat.

Cu peste 10 ani experienta in comertul online si sute de clienti multumiti, putem spune ca echipa noastra are toate cunostintele si abilitatile necesare pentru a realiza un website adaptat oricarui tip de afacere si care poate acoperii cele mai exigente cerinte.

Web-Design

REALIZARE SITE

Optimizat pentru motoarele de cautare

Usor de administrat

Fiecare site beneficiaza de un content management systems CMS (WordPress) puternic si sigur, dar si flexibil pentru a va permite sa va gestionati mai usor paginile, imaginile si informatiilor afisate in site-ul tau.

Design Responsive

In realizarea site-ului vom folosi tehnici de design pentru a ne asigura ca ca site-ul va arata si va functiona foarte bine indiferent de rezolutie atat de pe pc, laptop, tableta sau alte dispozitive mobile.

SEO On Page Inclus

Prin cod sursa curat si optimizare asiguram indexarea rapida in Google, astfel toate paginile site-ului vor fi deja optimizate SEO On Page, proces fara de care promovarea ulteriora nu ar da rezultate.

SERVICII COMPLETE

Oferim tot ce este nevoie pentru ca tu sa primesti un site complet

Social Media

Daca detii conturi sociale Facebook, Twitter, Pinterest sau Linkedin dedicate companiei tale, noi le vom asocia cu site-ul tau. Daca nu detii, te putem ajuta cu servicii de realizare si social marketing.

Logo Personalizat

Un logo bine realizat ajuta la identificarea mai usoara a companiei si nisei din care face parte. Daca brand-ul tau are nevoie de un logo personalizat, unic si care te reprezinte expertii nostri in design te pot ajuta.

Galerie Foto

Adaugam galerie foto pentru a adauga imagini in site. Nu intodeauna daca ai un produs bun vei avea si rezultate pe masura. In marketing este important sa folosesti imagini care sa indemne la actiune.

Incarcare rapida

Viteza de incarcare a site-ului tau este un element foarte important atat pentru SEO cat si pentru experienta pe care vizitatorul o va avea pe site-ul tau. Vom optimiza viteza de incarcare a site-ului tau.

Formular de contact

Este foarte important ca viziatorii sa te poata contacta usor. Vom realiza o pagina de contact prietenoasa care va include harta cu locatia ta, linkuri catre canalele social media si alte detalii.

Google Business

Daca vrei ca afacerea ta sa apara pe Google Maps vom solicita listarea pe harta in orasul tau de activitate. De asemenea la cerere vom publica periodic noutati pe profilul Google Business al companiei tale.

realizare site timisoara

Alte functionalitati si servicii

Blog integrat
In site-ul tau vom integra un blog modern pentru a putea publica articole, stiri.

Resurse nelimitate
Panoul CMS iti ofera posibilitatea de a adauga, edita sau sterge paginile si articolele foarte usor.

Adrese de email
Vei avea un numar nelimitat de adrese de mail personalizate de forma nume@firma.ro.

Consultanta
Iti vom oferi consultanta gratuita pentru ca sa iti poti promova site-ul cat mai eficient.

Garantie si mentenanta
Toate proiectele noastre beneficiaza de garantie si mentenanta de pana la un de zile.

Suport si asistenta
Asiguram update regulat la CMS sau module si interventii rapide in cazul unor probleme tehnice.

Site Basic
Site Professional
Site Business
Magazin online
DA
DA
DA
DA
Pagini
1-5
1-5
1-10
1-10
Galerie foto
DA
DA
DA
DA
Slideshow
DA
DA
DA
DA
Imagini
Client sau cu licenta gratuita
Client sau cu licenta gratuita
Client sau cu licenta gratuita
Client sau cu licenta gratuita
Call To Action
DA
DA
DA
DA
Blog integrat
DA
DA + 4 Articole
DA + 8 Articole
DA + 8 Articole
Formulare de contact
1
1
1-5
1-5
Adrese de email
1
1-5
1-10
1-10
SEO On Page
NU
DA
DA
DA
Google Analytics
NU
DA
DA
DA
Indexare sitemap.xml
NU
DA
DA
DA
Google Maps/Waze
NU
DA
DA
DA
Facebook Business
NU
DA
DA
DA
Legaturi Social Media
DA
DA
DA
DA
SEO Off Page
NU
NU
3 Luni
3 Luni
Logo personalizat
NU
NU
DA
DA
Domeniu + Gazduire
NU
NU
DA
DA
Certificare SSL
NU
NU
DA
DA
Anti Malware
NU
NU
DA
DA
Integrare GDPR
NU
DA
DA
DA
Investitie
De la 1499 RON
De la 1999 RON
De la 2999 RON
De la 5999 RON

info La cerere putem prelucra fotografii si realiza filmari de prezentare, fotografii de produs sau fotografii de arhitectura.
info Atunci cand site-ul este vechi, nu mai functioneaza corect si doriti un design nou, puteti opta pentru redesign si reorganizare site. Preturi incepand de la 1499 RON.

Realizam site-ul conform recomandarilor actuale dar tinand cont de cerintelor tale. Iti vom oferi un site usor de administrat, design 100% responsive pentru a fi compatibil pe toate dispozitivele mobile, incarcare rapida, blog integrat pentru a publica noutati, galerie foto si optimizat pentru motoarele de cautare. Acestea sunt doar cateva din facilitatile pe care site-ul tau le va avea implementate.

Comanda acum

Distribuie