fbpx

SEM – Search Engine Marketing

SEM – Search Engine Marketing

SEM – Search Engine Marketing

Ce este SEM?

Atat SEO cat si SEM sunt doua modalitati de a face un website mai vizibil in cautari, de a fi gasit mai usor de gasit de catre cei interesati de produsele sau serviciile oferite.

Daca despre SEO am vorbit deja, astazi o sa vorbit despre SEM sau Search Engine Marketing.

adwords

SEM este o parte din marketing-ul online si presupune promovarea website-urilor prin optimizare si publicitate in scopul cresterii vizibilitatii acestora. Spre deosebire de SEO aici pentru ca un website sa fie pozitionat cat mai sus in Google vom apela la campanii platite cum ar fi Google Adwords, Bing Ads, etc.

Daca sunteti in cautare de rezultate rapide puteti incepe o campanie SEM. Aceasta este o cale mai rapida de a atrage publicul tinta pe website si implicit mai mult trafic. Campania dureaza cat va permite bugetul, la terminarea ei traficul va ramane cel din SEO.

Cu alte cuvinte daca urmaresti rezultate rapide foloseste SEM, pentru rezultate de durata foloseste SEO. Desigur pentru a fi siguri ca aveti o buna vizibilitate online si pentru a atrage cat mai multi clienti cea mai buna strategie ar fi sa le folositi impreuna.


ediweb

Servicii web profesionale, optimizare SEO realizare website, web design, administrare, mentenanta si social media. Rezultate reale si de durata.
Distribuie

Leave comments

Your email is safe with us.