fbpx

Social Media Marketing

SMM sau Social Media Marketing

Servicii de administrare pagini si conturi sociale

SMM sau Social Media Marketing

Prin intermediul retelelor sociale poti distribui oferte sau noutati despre compania ta prin imagini, video sau articole si poti interactiona mai usor cu clientii sau viitori clienti.

Nu este de ajuns sa iti creezi conturi pe principalele retele de socializare, trebuie sa fii activ si constant in ceea ce faci.

Prin serviciul nostru de social media account manager iti punem la dispozitie o echipa dedicata tie si necesitatilor tale sociale. Strategia noastra implica multa activitate in mediul online, publicarea de texte atragatoare pe retelele sociale, continut unic de calitate pe blogul website-ului si distribuirea acestuia in retelele de socializare.

De ce sunt asa importante retele sociale?

Numarul de utilizatori cu cont pe retelele sociale creste pe fiecare zi. Conform statisticilor din anul 2016, peste 1 miliard de persoane viziteaza zilnic cunoscuta retea de socializare FaceBook, din care peste 8.500.000 sunt din Romania. FaceBook nu este singura retea sociala cu prezenta online mare, mai sunt si Twitter, Google+, YouTube, Pinterest, LinkedIN, etc.

De ce sa apelati la noi?

In retele sociale lucrezi direct cu contacte si cu cei interesati, iar timpul de raspuns si felul in care o faci este decisiv in fidelizarea clientilor sau castigarea unor noi clienti. Daca timpul in care sunteti activ pe retelele sociale este o problema pentru voi apelati la serviciile noastre de administrare conturi sociale.

Citeste mai multe despre SMM – Social Media Marketing

account social media manager

Social media account manager

Administrare conturi retele sociale, activitate periodica.

Cere o oferta de pret

Distribuie