SMM sau Social Media Marketing

SMM reprezinta tehnica de marketing prin care se poate obtine mai mult trafic, clienti, vanzari si profit cu ajutorul retelelor sociale. SMM asigura o buna prezenta online si ajuta la dezvoltarea brand-ului promovat. Acest serviciu este recomandat oricarui tip de business.

SMM sau Social Media Marketing

Strategia noastra implica multa activitate in mediul online, publicarea de continut unic de calitate pe blogul website-ului promovat si distribuirea acestuia in retelele de socializare. Acest tip de promovare redictioneaza vizitatorii interesati catre website-ul clientului.

De ce sunt asa importante retele sociale?

Prin intermediul retelelor sociale informatia se propaga instant prin imagini, video sau articole si poti interactiona mai usor cu clientii sau viitori clienti.

Numarul de utilizatori cu cont pe retelele sociale creste pe fiecare zi. Conform statisticilor din anul 2016, peste 1 miliard de persoane viziteaza zilnic cunoscuta retea de socializare FaceBook, din care peste 8.500.000 sunt din Romania. FaceBook nu este singura retea sociala cu prezenta online mare, mai sunt si Twitter, Google+, YouTube, Pinterest, LinkedIN, etc.

De ce sa apelati la noi pentru social media marketing sau social media account manager ?

In retele sociale lucrezi direct cu contacte si cu cei interesati, timpul de raspuns si felul in care o faci este decisiv in fidelizarea clientilor sau castigarea unor noi clienti. Timpul necesar pe care trebuie sa-l petreceti online pentru a administra o pagina sau mai multe este destul de mare, de aceea singuri o sa va fie destul de greu sa tineti pasul cu activitatea sociala. Un alt dezavantaj ar fi acela ca daca pagina are putini fani, mesajele postate in vederea cresterii vizibilitati nu vor obtine rezultatul dorit. Apeleaza cu incredere la serviciile noastre dedicate social media.

Citeste mai multe despre SMM – Social Media Marketing

SMM sau Social Media Marketing

Contacteaza-ne acum pentru detalii sau pentru a obtine o oferta de pret.