fbpx

Social Media Marketing

SMM sau Social Media Marketing

Servicii de administrare pagini și conturi sociale

SMM sau Social Media Marketing

Prin intermediul rețelelor sociale poți distribui oferte sau noutăți despre compania ta prin imagini, video sau articole și poți interacționa mai ușor cu clienții sau viitori clienți.

Prin serviciul nostru de social media account manager îți punem la dispoziție o echipă dedicată ție și necesităților tale sociale. Strategia noastră implică multă activitate în mediul online, publicarea de texte atrăgătoare pe rețelele sociale, conținut unic de calitate pe blogul website-ului și distribuirea acestuia în rețelele de socializare.

De ce sunt așa importante rețele sociale?

Numărul de utilizatori cu cont pe rețelele sociale crește pe fiecare zi. Conform statisticilor din anul 2016, peste 1 miliard de persoane vizitează zilnic cunoscută rețea de socializare FaceBook, din care peste 8.500.000 sunt din România. FaceBook nu este singură rețea socială cu prezența online mare, mai sunt și Twitter, Google+, YouTube, Pinterest, LinkedIN, etc.

De ce să apelați la noi?

În rețele sociale lucrezi direct cu contacte și cu cei interesați, iar timpul de răspuns și felul în care o faci este decisiv în fidelizarea clienților sau câștigarea unor noi clienți. Dacă timpul în care sunteți activ pe rețelele sociale este o problema pentru voi apelați la serviciile noastre de administrare conturi sociale.

Citeste mai multe despre SMM – Social Media Marketing

account social media manager

Social media account manager

Administrare conturi retele sociale, activitate periodică.

Cere o oferta de pret