fbpx

Ultima actualizare: iunie 2018

Site-ul web ediweb.ro este proprietatea SEO WEB MARKETING SRL.

Folosirea acestui website implică acceptarea politicii de confidențialitate și a termenilor și condițiilor de mai jos.

Utilizarea website-ului constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Ne rezervăm dreptul de a modifică sau de a întrerupe, temporar sau permanent serviciile oferite prin intermediul site-ului ediweb.ro, cu sau fără o notificare prealabilă.

Nu suntem răspunzători legal față de nici o persoană, fie fizică sau juridică pentru suspendarea sau întreruperea serviciilor oferite prin intermediul site-ului ediweb.ro.

Structura, conținutul, serviciile oferite și condițiile de folosire se pot schimbă în orice moment și devin valabile din momentul în care au fost făcute publice și nu au caracter retroactiv.

Toate fotografiile și textele de pe acest site ne aparțîn și sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor și conexe, publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.

Serviciile web oferite de noi se desfășoară online, la adresa ediweb.ro. Prin vizită pe website-ul nostru, persoană în cauza își da explicit acordul de a respectă condițiile și termenii de utilizare prezentați mai jos.

1. Informații generale

 • a. Termenii și condițiile se aplică atât clienților cât și colaboratorilor noștri.
 • b. Pe site-ul web ediweb.ro există mai multe linkuri către alte website-uri, colaboratori sau parteneri. Nu ne facem resposabili de conținutul, politică și termenii folosiți de aceștia.
 • c. Ne rezervăm dreptul de a modifică termenii și condițiile de utilizare oricând considerăm că este necesar, fără notificare prealabilă.
 • d. Toate fotografiile și textele de pe acest site sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor și conexe. Publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.

2. Obligațiile părților

 • a. Pentru a deveni clientul nostru este necesar să ne contactați furnizând informațiile cerute în formular: adresa website, cuvinte cheie, conturi sociale, detalii activitate, cerințe, alte detalii necesare pentru a va răspunde și trimite o ofertă de preț.
 • b. Amandouă părțile semnează un contract.
 • c. Prețul unui pachet SEO poate fi diferit decât cel prezentat pe website-ul nostru datorită cerințelor fiecărui client în parte dar și mai multor factori.
 • d. Plata serviciilor se va face anticipat, în termenul stabilit în contract de la dată emiterii facturii.
 • e. Nu garantăm contractual poziția Dvs în căutări, scopul colaborării noastre va fi de a îmbunătăți poziția Dvs în căutări.
 • f. Nu garantăm contractual în cât timp vor fi vizibile rezultatele, totuși în funcție de fiecare proiect în parte se poate face o estimare.
 • g. NU există un număr fix de advertoriale publicate pe care îl garantăm lunar sau alte tipuri de promovare necesare pentru a obține rezultate pozitive, necesitățile fiind diferite de la caz la caz.
 • h. În urmă colaborării cu noi va dați acordul să apăreți în secțiunea noastră “portofoliu clienți”.

3. Obligațiile colaboratorilor / ex bloggeri

 • a. Bloggerii au obligația să păstreze articolele scrise pentru clienții noștri și linkurile din ele pentru totdeauna. În cazul nerespectării acestei condiții, se consideră că acțiunea a dus la prejudicierea noastră și a clientului și suntem îndreptățiți să acționăm legal proprietarul blogului în vederea recuperării daunelor.
 • b. Bloggerii au obligația să NU contacteze în mod direct clienții noștri pentru a le prezenta contraoferta. Nerespectarea acestui lucru va duce la încheierea contractului cu noi și dacă se consideră că acțiunea a dus la prejudicierea noastră sau a clientului suntem îndreptățiți legal să dăm în judecată proprietarul blogului.
 • c. Conținutul folosit în articole de către bloggeri trebuie să fie unic, nu se acceptă material copiat sau care încalcă drepturile de autor.

Puteți trimite întrebările sau reclamațiile Dvs pe adresa de mail contact@ediweb.ro.

Distribuie